Jounin Metsätyöapu Ky     Suotie 5     31400     SOMERO     Puh. 045 122 1795     jouni@jouninmetsatyoapu.fi     www.jouninmetsatyoapu.fi

Jounin Metsätyöapu Ky

Puunkaadosta klapitöihin - ja kaikkea siltä väliltä jo toisessa sukupolvessa!

Ongelmapuun kaato Somero sekä Salo ja koko Varsinais-Suomi

Ongelmapuu on pihamaalla tai sen lähistöllä kasvava puu, joka kasvaa vaikeasti kaadettavassa paikassa ja uhkaa esim. kiinteistöjä, autotietä tai sähkölinjoja. Tällaisten puiden kaatoon ei ikinä pidä ryhtyä itse - työ pitää aina jättää kokeneille ammattilaisille jo pelkästään henkilö- ja omaisuusvahinkojen välttämiseksi.

Ongelmapuu ei ole mikään ongelma!

Jounin Metsätyöapu ky suorittaa ongelmapuun kaadot yli 10 vuoden kokemuksella asianmukaisin tarvikkein ja aina tilanteeseen sopivin työmenetelmin. Ennen työn aloittamista käydään tarkasti läpi turvallisuusnäkökohdat sekä varaudutaan jo ennalta mahdollisiin kaatotyössä ilmeneviin ongelmiin - työn ennalta suunnittelu on ongelmapuun kaadossa keskeisen tärkeä työvaihe. Puu voidaan kaataa esimerkiksi kertakaatona alhaalta tai puuhun nousemalla ja paloittelemalla se. Näin työn haitat ja vaarat minimoidaan. Vakuutuksemme on tietenkin aina ennalta huolehdittu kuntoon.

Kysy myös puunkaatoa avaimet käteen -palveluna

Puunkaadon jälkeen voin hoitaa puunrangan klapeiksi, oksat hakkeeksi ja kannon sahajauhoksi nopeasti ja vaivattomasti - työn tehokkuuden takaavat ammattikäyttöön tarkoitetut halkomakone ja kantöjyrsin. Tarvittaessa suoritan myös loppusiivouksen, joten pihamaalle ei koidu ylimääräistä haittaa kaatotyöstä. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Muistathan, että kotitalouksille tehtävistä kaatotöistä voi hakea kotitalousvähennystä.