Jounin Metsätyöapu Ky     Suotie 5     31400     SOMERO     Puh. 045 122 1795     jouni@jouninmetsatyoapu.fi     www.jouninmetsatyoapu.fi

Jounin Metsätyöapu Ky

Puunkaadosta klapitöihin - ja kaikkea siltä väliltä jo toisessa sukupolvessa!

Puunkaato Somero ja Salo sekä muu Varsinais-Suomi

Jounin Metsätyöapu ky suorittaa puunkaatoa yli 10 vuoden kokemuksella Somerolla ja Salossa sekä koko Varsinais-Suomen alueella. Yritykseni asiakaskuntaan kuuluvat niin kotitaloudet, mökkeilijät kuin myös metsänhoitoyhdistykset - yleisesti kaikki laadukasta puunkaatopalvelua tarvitsevat tahot. Mikäli kaadettavaa puuta on paljon, niin kauttani onnistuu myös tukkipuiden myynti eteenpäin.

Puunkaadosta polttopuuksi - täyttä palvelua vain yhdellä puhelinsoitolla

Teen puunkaatoa aitona avaimet käteen -palveluna: asiakkaan niin halutessa kaadan puut, pätkin ne ja teen niistä halkomakoneella klapeja. Risut ja oksat haketetaan ja kanto jyrsitään pois. Lopuksi siivoan jälkeni - tuloksena siisti metsä tai piha-alue ja kasa klapeja valmiina kuivatukseen ja myöhemmin polttopuuksi! Helppoa, eikö totta?

Kaatotavat:

  • Suora kaato - puu mahtuu kaatumaan suorassa
  • Nostokorikaato - puu paloitellaan nostokorin avulla
  • Nosturiauton käyttö - kun puuta ei voi kaataa paikalla
  • Kiipeilykaato - puuhun kiivetään ja se kaadetaan pala palalta

Ota yhteyttä ja tee tarjouspyyntö

Puunkaatourakan hinta määräytyy aina puiden koon, lukumäärän sekä kaatotavan mukaan.
Puu voidaan kaataa joko kertakaatona alhaalta tai puuhun nousemalla ja paloittelemalla se pystyyn. Näin kaatotyö voidaan suorittaa myös ahtaissa paikoissa. Työmenetelmä valitaan aina turvallisuuden ja tehokkuuden maksimoimiseksi - tuloksena nopea ja kustannustehokas urakka, josta ei koidu haittaa ympäristölle. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Kysy myös ongelmapuun kaatoa

Kun puu kasvaa erityisen vaikeassa paikassa tai sen kaataminen uhkaa esim. lähellä olevia kiinteistöjä tai sähkölinjoja, puhutaan ongelmapuista. Lue lisää ongelmapuun kaadosta sen omalta alasivulta. Suoritan myös tätä palvelua Somerolta käsin ympäri Varsinais-Suomen ja tarjoan siihen samaa avaimet käteen -palvelua kuin tavallisellekin puunkaadolle.

Tiesitkö, että kotitalouksille tehtävistä kaatotöistä on mahdollista hakea kotitalousvähennystä?