Jounin Metsätyöapu Ky     Suotie 5     31400     SOMERO     Puh. 045 122 1795     jouni@jouninmetsatyoapu.fi     www.jouninmetsatyoapu.fi

Jounin Metsätyöapu Ky

Puunkaadosta klapitöihin - ja kaikkea siltä väliltä jo toisessa sukupolvessa!

Tontin raivaus Somero ja Salo sekä Varsinais-Suomi

Oletko suunnittelemassa kodin rakentamista tai jo hankkinut tontin talollesi? Jounin Metsätyöapu ky suorittaa kaikenkokoisten tonttien raivaustyöt Somerolla, Salossa ja koko Varsinais-Suomessa. Suoritan turvallisesti myös ongelmapuiden kaadot, joten esim. naapurirakennuksille tai sähkölinjoille ei koidu haittaa raivaustöistä.

Tontin raivaus antaa hyvän pohjan muulle rakentamiselle

Ammattitaidolla suoritettu tontin raivaus on ensimmäisiä tontilla suoritettavia toimenpiteitä. Urakan aikana rakennusten tiellä olevat tai muutoin poistettavaksi katsotut puut kaadetaan ja risukot poistetaan kantoineen ja juurikasvustoineen, tuloksena laadukas pohja pihamaalle ja perustuksille. Mikäli puita on paljon, on niille mahdollista saada ostaja kauttamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tontin raivaustöistä tai tee tarjouspyyntö - Jounin Metsätyöapu ky on alansa palveleva ammattilainen. Muista myös, että suoritamme monipuolisesti erilaisia remontteja laadulla ja kustannustehokkaaseen hintaan.